Zefīrs ir viegls gaisīgs saldums, kuru gatavo noūdens, cukura, olbaltumvielām, augļu biezeņa no kā zefīrs papildus iegūst vērtīgo pektīnu, kas ir gan recējošā viela, gan šķīstošā šķiedrviela. Tā ir lielisks barības avots zarnu traktā esošajām labvēlīgajām baktērijām, un rezultātā zarnu sieniņas uzturētas veselas un neskartas.
Izglītojošo nodarbību cikla URĶIS ietvaros Kristīnes Kristjansones vadībā mācīsimies zefīru pagatavot paši.
N.B. Nodarbība piemērota bērniem vecumā no 5 līdz 15 gadiem. Bērniem līdz 8 gadu vecumam cenā iekļauta ieeja kopā ar 1 pieaugušo.
The Host of the Event hereby informs that photographic images and/or video recordings will be taken in the course of the Event in order to ensure coverage of the Event in mass media and information materials. The obtained materials can be used for publicity and public information purposes. The Host of the Event assumes no liability for any photographic images and/or video recordings taken by third parties and for the usage of the materials thus obtained. Detailed information regarding the processing of your personal data is available here.