Pāriet uz galveno saturu
Sv. 06.10.2024. 17:00

Koncertizrāde ANNAS TANTES PIRUETES

Kokaru zāle


Atzīmējot desmitgades jubileju, JDK Dārdari aicina kopīgi pavadīt rudens vakaru koncertizrādē ANNAS TANTES PIRUETES.

 Šis stāsts noris ciemata kapu svētkos. Tomēr šoreiz ikgadējā radu pieminēšana vēršas negaidītā, pat nedaudz mistiskā dzīves piedzīvojumā.

Pa ceļam uz savu radu kopiņām pie pirms gada mirušās Annas tantes kapu kopiņas sanāk kopā gan viņu pazinušie, gan vien nostāstus dzirdējušie.

Nāk gaismā, ka ikvienam ciema iedzīvotājam dažādos laikos Annas tante ir spējusi iedvest īpašu dzīvošanas prieku un pārliecību. Viņa katrā ir spējusi saskatīt kādu īpašu talantu, veicinājusi to – ikvienu šādu sasniegumu Annas tante ir saukusi tik ļoti uzmundrinošajā vārdā –piruete. “Tā ir tava piruete! Tu vari! Tikai notici sev un dari!”

Ikviens atnākušais šai vakarā vēlas šo savu pirueti nodemonstrēt – izvēršas pat sacensība: te skan dziesmas, tiek iegriezts dancis un skaitītas vārsmas. Visi šeit ir Annas tantes bērni, tās dzimta - tas ir īpašs ļaužu kopums, kuri allaž saka  Jā!

Horeogrāfija: Lilija Lipora, Ilmārs Dreļs, Reinis Rešetins

Mūzika: Edgars Lipors, Zane Dziesma, Jānis Sausnītis, Dārdaru muzikanti

Dramaturģija: Lauris Gundars

Scenogrāfija: Marija Rozīte-Vītola

Tērpi: Sanita Pūciņa

Pērkot 4 vai vairāk biļetes, iespējams saņemt caurlaidi bezmaksas autostāvvietas izmantošanai koncertizrādes norises laikā. Lūdzam sazināties ar kate.zaltane@riga.lv.  

Pasākuma organizators informē, ka Pasākuma laikā tiks veikta foto un/vai video uzņemšana ar mērķi atspoguļot informāciju par Pasākumu masu medijos un informatīvajos materiālos. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti publicitātei un sabiedrības informēšanai. Pasākuma organizators neuzņemas atbildību par trešo personu foto un/vai video uzņemšanu un to izmantošanu. Sīkāka informācija par Jūsu personas datu apstrādi ir pieejama šeit.

Ieteikt