Pāriet uz galveno saturu
Atpakaļ uz visiem jaunumiem

Atvērta pieteikšanās Telpu orientēšanās kausam 2024

Ar prieku ziņojam, ka pieteikšanās šī gada Telpu orientēšanās kausam ir atvērta! Pasākums šogad norisināsies arī ārpus Rīgas. Šis sporta veids un pasākums ir piemērots jebkuram vecumam un dzimumam ar mērķi noskaidrot ātrākos orientieristus telpās deviņās meistarības grupās.  

Šogad Telpu orientēšanās kauss dodas arī ārpus Rīgas ar sacensībām sešos posmos:

  • 27. oktobrī Mežaparka Lielajā estrādē
  • 9. novembrī Nacionālajā Mākslu vidusskolā
  • 10. novembrī Brasas cietumā
  • 23. novembrī Carnikavas vidusskolā
  • 24. novembrī Ādažu vidusskolā
  • 14. decembrī Rīgas Sporta manēžā

Telpu orientēšanās ir aizraujoša ar to, ka ir iespēja ielūkoties tādās telpās, kur ikdienā parasti nemaz nelaiž, piemēram, šī gada sacensība noteikti būs aizraujoša Mežaparka Lielajā estrādē un Brasas cietumā, taču nereti tieši vienkāršākās telpas ir fiziski grūtākās un izaicinošākās. Telpu orientēšanās distance atbilst saīsinātai tradicionālajai sprinta distancei. Pieteikties sacensībām iespējams tiešsaistē: https://lof.lv/pieteikumi/ Pieteikšanās termiņš – ceturtdiena plkst. 10.00 (pirms konkrētās nedēļas posmiem).

Sacensībās būs iespējams startēt deviņās vecuma grupās, no kurām četras sieviešu, četras vīriešu un viena OPEN, iesācēju grupa. Katrā posmā konkrētajā vecuma grupā uzvar tas dalībnieks, kura abu distanču rezultātu summa ir vismazākā. Kopvērtējumā apbalvo pirmo triju vietu ieguvējus katrā vecuma grupā. Lai iegūtu ieskaiti kopvērtējumā, jāpiedalās vismaz četros kausa posmos.

Sacensību posmi sestdienās un svētdienās norisināsies no 10:00 līdz 14:00, dalībai tiks izmantota elektroniskā atzīmēšanās sistēma “SportIdent”. 

Sacensības organizē  SIA O! Latvija, Latvijas Orientēšanās federācija sadarbībā ar Nacionālo Mākslu vidusskolu, Ziemeļrīgas kultūras apvienību, Carnikavas vidusskolu, Ādažu vidusskolu, Tiesu namu aģentūru un Rīgas Sporta manēžu.

Pasākuma sponsori: veikalu tīkls “MAXIMA”, MintPrint, Jāņa Sēta, Radošā tipogrāfija “Digitālā Pele”, OS Veikals, MyFitness, Intervals.lv un Gerbe. 

Ieteikt